İnstagrama Bilgisayardan Girmek Kullanma Resim Video yükleme

İstagram tıpkı facebook gibi popülerliğini günden güne yitiren sosyal medya araçlarından biri haline geldi. Yinede instagrama bilgisayardan girmek, video fotoğraf yüklemek isteyenlere, hiç bir yerde bulunmayan önemli bilgileri içermektedir. 

 

İnstagram resmi internet sitesi resim video yüklemeye neden izin vermez?


Bilindiği gibi Instagram resmi internet sitesi, profil resmi harici, bilgisayarlardan resim video yüklemelerine izin vermemektedir.

Instagram photo upload videos from a computer image
Instagram reklam pastasını ariske etmeme adına, bilgisayardan kullanımı sınırlı hale getirmiştir.
Nedeni ise mobil üzerinden bir reklamın tıklama oranı bilgisayara göre daha fazladır. Tıklama başı ücret, bilgisayara göre mobil telefonlardan daha fazladır.

İnstagrama masaüstü bilgisayarlardan girilen programlar


BlueStacks.
BlueStacks, Tüm Android cep telefonu uygulamalarını bilgisayarda çalıştırmaya yarayan emülatör programı dır. BlueStacks android telefon sistemini bilgisayarlarda çalıştırma görevi gören programdır. BlueStack programı ile instagrama girilebilir, video resim yüklenilebilir.

BlueStack programının kötü yanı, indirme kurulum işleminin çok uzun olması, sürekli donma hataları vermesi ayrıca instagrama resim video yükleme esnasında "bir sorunla karşılaştı" hatası vermesidir.

BlueStack programını indirmek için mutlaka resmi web adresi kullanılmalıdır. Aksi halde program başka sitelerden indirilmesi durumunda, programla gelen ön yükleyici virüs programları ve ana sayfa değiştirici tarayıcılarla bilgisayarı kullanılamaz hale getirmektedir.

Gramblr.
Gramblr programı ile instagrama video fotoğraf yüklenebilmektedir. Gramblr programının kötü yanı, güvenli olmayan programlar kategorisinde yer almasıdır. Gramblr programından instagrama girmek için, instagram kullanıcı adı ve şifresi istemesi olası hesap çalma riskini arttırmaktadır.

Gramblr programının akıbeti ne olacağı belli olmayan uzmanlar tarafından onaylanmayan bir uygulamadır. Gramblr kullanıcı hesapları ve şifreleri ne amaçla kullanacağını kestirmek mümkün değil.

İnstagrama bilgisayardan girmek veya kullanmak için programlar sınıfı geçemediğinden hiç bir program kullanmamayı şiddetle öneriyoruz. Özellikle blueStacks rootlu adı altında paylaşılan
programlardan uzak durunuz.

Ayrıca bakınız:Instagram hesap silme hesap dondurma nasıl yapılır?

2 yorum for "İnstagrama Bilgisayardan Girmek Kullanma Resim Video yükleme"

  1. e yani ikisi de güvenilir değil ise hangi program kullanmamız gerekiyor. İnstagrama bilgisayardan yükleme işlemleri için... varsa bir program paylaşır mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyisi Bluestacks ancak programı yüklemek baya uzun sürüyor, diğer programlardan şiddetle uzak durmanı tavsiye ederim nedeni birden çok otomatik program yüklüyor.

      Sil