Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Skandal Namaz Sahnesi

Dizilerin subliminal mesajlarına alıştık ama bu seferki hedef direk dinimizin direği Namaz hedef alınmış! Utanmaz arlanmaz Atv dizisinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ETHO)'da Namazı hafife alan skandal çıplak bacaklarla kılınan Namaz sahnesi yayınladı!


Atv dizisi "Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz" skandal Namaz sahnesi!

atv dizisi eskiya dunyaya hukumdar olmaz dizisinde ciplak bacakla namaz

Atv'de yayınlanan "Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz" dizisinin 14. bölümünde çıplak bacaklarla ve yanlış kılınan Namaz sahnesi izleyicileri çileden çıkarttı.

Dizide Çakır adıyla röl alan Oktay Kaynarca annesi rölünü oynayan Makedon asılı gerçek adı Sabina Ajrula Tojila olan kadının çıplak bacaklarla Namaz kılması büyük tepkilere neden oldu.

Dinin direği Namaz dizilere alet oluyor ve buna RTÜRK bile bile ses çıkartmıyor! Üstelik Namaz esnasında gözler secde mahallinde olması gerekirken kasıtlı olarak gözleriyle tepki veriyor, bilerek Namazı yanlış kılıyor!

Ve bu sahneyi Atv kesmesi gerekirken bilerek yayınlıyor. Normalde sigara alkol sahneleri mozaiklenirken, Dinimizin direği Namaz kasıtlı olarak çıplak bacaklarla ve tamamen yanlış kıldırılıyor.
Skandal Namaz sahnesi izle

Kimse hikaye anlatmasın yapımcı Raci Şaşmaz Namaz nasıl kılınır bilmiyor mu? Sahnelerin kaç kez takrar yapıldığını herkes biliyor. Dizide olsa rol gereği de olsa Namazı yanlış kıldıramaz sın!

Dizide anlatılmak istenen bir başka olay ise, evli bir adamın başka bir kadınla haram ilişkisinden doğan bebeği ailesine benimsetmesi! Kimse kimseyi kandırmasın karakterleri sevebilirsiniz ama dizilerde hedef, İslam Dinidir bunun kimse inkar edemez.

Bu rezalete herkesin tepki vermesi gerekir, bugün Namaz yarın Peygamber efendimiz (s.a.v) gerçi onuda Stv yaptı, hatırlayın kamyon kasasına indirecek kadar küstahça bir sahne yayınladılar. Bu işler böyle hedefine ulaşır, yavaş yavaş alıştıra alıştıra. Paylaş tepkini ortaya koy...

Yorum Gönder for "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Skandal Namaz Sahnesi"