Doğum kontrol hapı saç dökülmesine gerçekten iyi gelirmi? uzatır mı

Saç çıkartma - uzatma yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Doğum kontrol hapları gerçekten saç dökülmesine iyi gelir mi? doğum kontrol hapının saç uzatmada etkisi var mı? kısaca haberimizde.

Şampuana ezilerek ilave edilen doğum kontrol hapları, saç dökülmesini durdurup saçın hızla çıkmasını uzamasını ve gürleşmesini sağlıyormuş.

dogum kontrol hapi sac uzatir mi

Doğum kontrol hapı gerçekten saç uzatır mı?

Şampuan içine ezilerek katılan doğum kontrol hapı çözünmez. Çözünmediği gibi köpük halde kafada saç diplerine nüfus etmez. Doğum kotrol hapını tonik veya losyon şeklinde yapılsa ne olur? tonik veya losyon şeklinde saç bölgelerine kortizon uygulanmış olur ve kana karışma riski çok yüksektir.

Doğum kotrol hapları saç çıkartmaya uzatmaya veya gürleştirmeye hiç bir şekilde fayda sağlamaz. "Denedim faydasını gördüm" diyenlere inanmayın. Doğum kotrol hapı şampuan içine katılarak kullanılmasını uzmanlar kesinlikle önermemektedir.

Kulaktan duyma ve özellikle internet ortamında sırf web siteler hit alsın diye yapılan bir büyük yalandır. Sağlık konulu yazılarımızın tamamında kanıtlanmamış sağdan solda duyma hiç bir makalemiz yoktur. Siz değerli dostlarımıza bu yöntemi sağlığınız için asla önermiyoruz.

arama açıklaması; Doğum kontrol hapı saç dökülmesine iyi gelirmi, doğum kontrol hapı saç uzatır mı kullananlar yorumlar, doğum kontrol hapı saç gürleştirme, saçlarda doğum kontrol hapı, saçlarda doğum kontrol hapı mucizesi, şampuana doğum kontrol hapı ne kadar konulur, doğum kontrol hapıyla saç uzatma formülü

Yorum Gönder for "Doğum kontrol hapı saç dökülmesine gerçekten iyi gelirmi? uzatır mı"