Marifet Derneğin'den Mahmud efendi kulliyesi yıkıldı yalanı

Marifet Derneği'nden bir büyük skandal daha! "Mahmud Efendi Hz külliyesi yıkılıyor" yalanıda tutmadı! Beykoz Çavuşbaşı'ndaki orman arazisine Marifet Derneği tarafından yaptırılan, kaçak yapılar yıkıldı.

Rus kuklası Kadirov sevdalısı, Marifet Derneği ve başkanı Muhammed Keskin'in başlattığı "Mahmud Efendi Hz külliyesi yıkılıyor" yalanı fiyasko çıktı.

"Mahmud Efendi Hz külliyesi yıkılıyor" şeklinde başlatılan kampanyaya, İsmailağa cemaati vakfı'ndan büyük tepki ve yalanlama geldi. İşte İsmailağa cemati'nden külliye yıkımı ile ilgili açıklama.
İsmailağa cemaati külliye yıkımı açıklaması:
Son günlerde görsel ve sosyal medyada, cemaatimiz ile de ilişkilendirilerek, bir karalama ve kışkırtma ortamı meydana getirmek istenilmektedir. Bu konuda cemaatimizi ve sevenlerimizi bilgilendirmeyi çok önemli buluyoruz.
Söz konusu olayın kaynağı, külliye adı altında, Marifet Derneği tarafından Çavuşbaşı’nda inşa edilmekte olan binalarla ilgilidir.
1) Bu hâdise, Orman Bakanlığı tarafından MSN İnşaat şirketine kiraya verilen ormanlık alana cami ve abdesthaneler yapılması ile ilgilidir. Ancak görüldüğü şekliyle proje dışına çıkılarak cami dışında birçok binalar yapılmış, bu sebeple Orman Bakanlığı, cami ve abdesthane dışındaki binaların yapımının durdurulmasını talep etmiştir. Mesele, MSN Enerji ve İnşaat şirketi arasında gelişen resmî bir süreçtir.
2) İnşaatların ne yapımında, ne de yapılan müdahalede, İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfının ilgisi de dahli de söz konusu değildir.
3) Bunu vesile yaparak internet ve basılı medyada art niyetli mihraklar, cemaatimiz ile Devleti ve Cumhurbaşkanımızı karşı karşıya getirme gibi bir tahrik yöntemi uygulama gayretine girmiş gözükmektedir.
4) Efendi Hazretlerimiz yetmiş yıllık geleneğinde kanunsuzluğa tevessül etmemiş, cemaatini de bu konuda daima uyarmıştır.
5) Cemaatimiz ve sevenlerimizden ricamız, art niyetli, provokatörlüğe soyunmuş kişi ve kuruluşların etkisinde kalarak herhangi bir taşkınlık yapmamalarıdır.
6) Yapılan her yanlış hareketin Efendi Hazretlerimize ve cemaatimize mâledileceği gerçeğini unutmayalım.
Hiç kimsenin zarar görmeden konunun açıklığa kavuşturulması ve herhangi bir taşkınlığa mahal verilmemesi en büyük arzumuzdur.
Saygılarımızla, Kaynak: www.ismailaga.org.tr/
Bir açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü'nden geldi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri, C tipi mesire olarak kiralandığını ve Külliye tarzında yapı için bir izin alınmadı gibi, "Mahmud Efenedi hz külliyesi" ile kesinlikle alakalı olmadığı belirtildi.

Yıkım kararı çıkartılan inşaatın bulunduğu arazi, herhangi bir dernek yada vakıf adına değil de ticaret sicil kaydında besicilik ve enerji işleri yaptığı belirtilen MSN adlı bir şirket tarafından Orman ve Su işleri bakanlığından kiralanmış.

Araziyi ticari iş için kiralayan MSN Limited şirketi ise, Marifet Derneği başkanı Muhammed Keskin ile Sinan Çınar üzerine kayıtlı.

Muhammed Keskin ve Şefik Kocaman'dan Mahmud Efendi Hz istismarı!
Bacanak Muhammed Keskin'in Mahmud Efendi Hz istismarı bununla sınırlı değil. Bacanak Muhammed Keskin ve Şefik Kocaman, Mahmud Efendi hz'lerini Rus kuklası Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'un ayağına getirmek istemişti.

Bu kurgu tezgahı haber yapan Yeni Şafak gazetesi haberi yayınlamasının ardından, dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesi ile arkasında Rusya'nın dış politikaları bu kurgu ziyaret önlenmişti.
Muhammed keskin Sefik kocaman cecenistan
Muhammed Keskin Şefik Kocaman Rus kuklası Ramazan Kadirov'un babası Ahmed Kadirov'un mezarı başında vecd halinde! Muhammed Keskin bu haberlerin basına sızmasından sonra vaziyeti kurtarayım derken bir başka skandala daha imza attı.

İsmailağa cemaati'nden ve Mahmud Efendi hazretleri sevenleri tarafından yoğun tepkiler alan, Muhammed Keskin ve adamları olayın 3. gününde vaziyeti kurtarma adına bir video çekimi yaptırıyor. Bölük börçük video'da Mahmud Efendi hz'lerine Yeni Şafak Gazetesi'nden tehdit aldıklarını ve Çeçenistana gidemeyeceklerini söyledi.

Vaziyeti kurtardığını sanan, Mahmud Efendi hazretleri istismarcı, Muhammed Keskin "Mahmud Efendi hz külliyesi ve camiler yıkıldı" yalanı ile başlattığı kampanya hüsranla sonuçlandı. Mahmud Efendi Hazretleri Külliyesi ve camiler yıkılmadı, yıkılan Muhammed Keskin'in kaçak yapılarıydı.

Bu adamlar yakın gelecekte, Cübbeli Ahmet hoca efendi hakkında iftira kampanyaları başlatarak Efendi hazretlerinden uzaklaştıracaklar! Foyalarını ört bas etmek için her yolu deneyecekler! bundan  hiç kimsenin zerre kadar şüphesi olmasın!

Yorum Gönder for "Marifet Derneğin'den Mahmud efendi kulliyesi yıkıldı yalanı"