En iyi bilgisayar programı silme kaldırma programı

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda yüklediğiniz programları kaldırmaya karar verdiğinizde bazen kaldırma / silme esnasında sorunlar yaşanmaktadır.

Bu sorunlar genelde "Kayıt Defterinden" tam olarak silinmemektedir. Denetim masası Program ekle kaldır'dan kaldırılamayan programlar için "En iyi bedava program kaldırma" yazılımı Revo Uninstaller önerilmektedir.

Revo Uninstaller nedir? nasıl kullanılır?

Revo Uninstaller en iyi program kaldırma yazılımlarından bir tanesidir. Özellikle denetim masasından kaldırılamayan program için kullanılan bir program kaldırma yazılımıdır.

Revo Unistaller programını resmi internet adresinden indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kopyalayın.
http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html
Programı kurduktan sonra "options" bölümünden program dilini "Türkçe" yapın.

Revo Uninstaller ile program kaldırmak için → Revo Uninstaller açın → Kaldırılacak programın üzerine gelerek iki kez tıklayın. → Çıkan uyarıya evet deyin. → Program kaldırma şeklini "Geliştirilmiş" olarak seçin ileri deyin. → Program kendi kaldırma klavuzuna evet ardından ilerle seçin. → Pragram kalıntıları bölümünde hepsini seçin sil deyin devam edin.

Bu şekilde kayıt defterinde ve bilgisayarda ne kadar program kalıntısı kalmış ise hepsi kaldırılmış silinmiş temizlenmiş olacaktır.

Ayrıca bakınız Programsız: "Android gereksiz dosya silme ve hızlandırma" yöntemleri makalemizi okumayı öneririz.

1 yorum for "En iyi bilgisayar programı silme kaldırma programı"