Kimlik bilgileri çalındı mı? kimlik bilgileri sorgulama sitesi hangisi

Haber sitelerin namusuzluğu insanlarımızı mağdur etmeye devam ediyor! Rant ve gelirleri uğruna akla hayale gelmeyecek namusuz alçak haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! İşte son yaptıkları adilik, sözde internet ortamında "50 milyon kişinin kimlik bilgilerini torrent üzerinden dağıtıldı" haberi yaptılar.

Birde utanmadan "thanksgiving" adlı bir internet sitesi üzerinden "Kimlik bilgilerinizin çalınıp çalınmadığını kontrol edin" diye ikinci bir skandala imza attılar. Gün boyu yalan haberleri ısıtıp ısıtıp vatandaşlarımıza servis ettiler.


Gerçekten kimlik bilgileri çalındı mı?

Aslında bu olay 2010 yılında ortaya atılmış, gerçekle alakası olmayan uydurma bir haber di. Kimlik bilgileri internete sızdırıldı yalanı tekrar gündeme getirilerek ısıtılıp ısıtılıp haber siteleri tarafından reklam gelirleri uğruna tekrar haber yapıldı.

Kimlik bilgileri çalındı mı kimlik bilgileri sorgulama sitesi hangisi

Bu rezillik yetmezmiş gibi "thanksgiving adlı virüs sitesinden "Kimlik bilgilerinizin çalınıp çalınmadığını sorgulayın" diye bir başka skandala daha imza attılar. Oysaki thanksgiving internet sitesi kimlik bilgilerini çalmaya yönelik bir internet sitesidir.

Thanksgiving sitesi Türkiye ve çoğu ülkede erişime kapalı. Kimlik bilgileri çalındı haberi tamamen uydurma bir haberdir. Kimlik bilgileriniz hiç bir şekilde çalınmamıştır.

Çalıntı Kimlik bilgileri sorgulama sitesi var mıdır?

Çalıntı kimlik bilgileri sorgulama sitesi diye bir site olmadığı gibi kimlik bilgisi sorgulama sitesi de yoktur. Kimlik bilgilerinizi çalmaya yönelik siteler vardır. İnternet ortamında hiç bir şekilde "Kimlik bilgisi sorgulama" adı altında TC NO ile kimlik sorgusu yapmayın!

Çalınan kimlik bilgileri nasıl kontrol edilir derseniz, çalınan kimlik bilgileri internet ortamında kontrol edilmez edilemez. İnternet ortamında kimlik bilgileri kontrol adı altında açılan sitelerin tamamı bilgi kopyalamaya yöneliktir.

Yorum Gönder for "Kimlik bilgileri çalındı mı? kimlik bilgileri sorgulama sitesi hangisi"