Samsung Galaxy Note 4 ısınma sorunu ve çözümü

Akıllı android mobil telefonlarda yaşanan ısınma, donma, kasma sorunları Samsung Galaxy note 4 modelinde ise, ekran ısınması ve çabuk şarj bitmesi gibi şikayetlere neden olmakta. Aslında tüm model telefonlarda fabrikasyon hatası yok ise ısınma, kasma gibi sorunlar bilinçsiz kullanımdan kaynaklanır.

note 4 isinma kasma donma sorunu
Örneğin, oyunlar, gereğinden fazla uygulamalar, clean master ve benzeri uygulamalar gibi arka planda sürekli çalışan uygulamalar. Aşağıdaki adımları takip ederek Samsung Galaxy Note 4 model telefonunuzun ısınma sorunlarını ortadan kaldırın.
Ayrıca bakınız. Clean Master zararları

Samsung Galaxy Note 4 uygulama kaldırma:
1- Gereksiz uygulamaları kaldırmak için → AyarlarGenelUygulama Yöneticisi → örnek; instagramVeriyi SilKaldır.

2- Samsung Galaxy Note 4 Ram önbellek temizleme; AyarlarGenelUygulama Yöneticisi → örnek; Facebook üzerine tıklayın → Önbelleği Temizle → tüm uygulamalarda bu şekilde uygulayın.

3- Samsung Note 4 telefonlarda en fazla ısınma sorunu internet gezinme sonrası direk orta tuşa basılıp çıkmalarda yaşanır. Bunun için örnek; Google ChromeÜst köşede menü (üst üstte üç nokta olan yer) → AyarlarGizlilikTarama verilerini temizleEn baştan seçinVerileri Temizle. Bu şekilde tarayıcı geçmişi ve çerezleri silinip temizlenmektedir, internet gezinme sonrası her zaman geri ve (x) tuşu kullanarak çıkın.

4- Ekran parlaklık seviyesini otomatik konumundan manuel konuma alın ve seviyesini görebileceğiniz şekilde ayarlayın. Fazla ekran ışığı, ekran ısınmalarını ve hızlı şarj bitmesine neden olur.

5- Canlı duvar kağıdı kullanılıyorsa kaldırın. Animasyonları kapatın, animasyon kapamayı bilmiyorsanız "Programsız telefon hızlandırma" başlıklı yazıda yazılanları uygulayın.

Bu yöntemi her gece uyguladığınızda başta ekran sınma sorunları, hızlı şarj bitmesi sorunları ve donma kasma gibi sorunlar kesin olarak çözüme kavuşacaktır.

Yorum Gönder for "Samsung Galaxy Note 4 ısınma sorunu ve çözümü"