Snapchat Nedir? Nasıl Kullanılır? Snapchat Arkadaş Ekleme

Snapchat Nedir? Snapchat Nasıl Kullanılır? Snapchat Nasıl Arkadaş Eklenir? Snapchat kullanımı ve özellikleri hakkında kısa bilgiler.

Snapchat Nedir?

Snapchat bir android mobil telefon uygulamasıdır. Snapchat ile 1 - 10 saniye arası video veya fotoğraf çekimi yaparak profil yayınlanmakta ve bu çekimler sistem tarafından en fazla 24 saat sonra silinmektedir.

Snapchat aslında kayda değer hiç bir özelliği olmayan basit uygulama. Örneğin mesajlaşma ve görüntülü konuşma, Facebook'ta zaten var bunun dışınca özel bir yanı bulunmamaktadır. Özet olarak video izleme ve izletme uygulaması.


Snapchat Nasıl Kullanılır?

Snapchat tıpkı diğer uygulamalarda olduğu gibi üye olmak gerekiyor. Bunun için bir e-posta ve haliyle snapchat uygulamasını kullanacağınız bir telefon numarası gerekiyor. Üyelik işleminin ardından uygulama üzerinde yuvarlak kamera üzerine elinizi basılı tuttuğunuzda video veya fotoğraf çekimi yaparak üzerine yazı yazmak isterseniz yazabilirsiniz.

Ayrıca bakınız: Bylock nedir?

Snapchat Arkadaş Ekleme:

Sanapchat arkadaş eklemek için sadece telefon rehberinde olan kişileri görünmektedir. Telefon rehberi dışında başka kişileri eklemek içinse kişinin snapchat kullanıcı adını bilmek gerekiyor. Yani facebook, twitter ve instagram gibi arkadaş bulunma olanağı yoktur.

Snapchat dikkat edilmesi gerekenler:

Snapchat uygulaması kesinlikle çok dikkat edilmesi gereken tehlikeli uygulamalardan biridir. Örneğin uygulamaya girer girmez kamera otomatik açılmaktadır, bu esnada uygunsuz bir çekim yapılmış ise bunu silme imkanı yoktur anında yayınlanmaktadır.

Snapchat kendi uygulama mağazasında birde uyarı yapmaktadır, uyarı aynen şu şekildedir.

"Lütfen dikkat! Snapchatter'lar, gönderdiğin mesajları ekran görüntüsü alarak veya kamera kullanarak kaydedebilir, Bu nedenle Snap'lediğini dikkat et!"

Snapchat, hiç şüphesiz iyi niyetle yapılmış bir uygulama değildir. Snapchat fotoğraflarında köpek ve değişik hayvan figürleri kullanılmakta. Oysaki yaratıkların en üstünü İnsan dır, kadın kocasını, çocuğunu hayvana benzeterek paylaşması bir eğlence değil ahlak çöküntüsüdür.

Yorum Gönder for "Snapchat Nedir? Nasıl Kullanılır? Snapchat Arkadaş Ekleme"