Diş Ağrısı için Dua Türkçe Arapça Okunuşu

Öncelikle bir iki hatırlatma yapmakta fayda var, diş genelde gece ve mide boş olduğu zamanlar ağrı yapar. Bu durumda asit salgısının önüne geçmek için tatlı yiyeceklerin haricinde midenin boş kalmaması lazım. Aşağıda diş ağrısına karşı Türkçe Arapça okunuşlarıyla sahih kaynaklardan derlenen iki tertip üzere duaları yazdık.

Öncelikle ağıran dişin üzerine elma sirkesi dökülür ve bir müddet beklenirse diş ağrısını kesmede çok etkili olacaktır. Yalnız şuna dikkat etmekte fayda vardır, elma sirkesinin hakiki olması lazımdır.

1. Tertip Diş Ağrısı Duası

Ağrıyan diş üzerine şehadet parmağını koyup Yasin Suresinin 82-83 Ayetleri 7 defa okunur.

Yasin Suresi 82-83 Ayetleri Arapça:

dis agrisi gecmesi icin dua

Yasin Suresi 82-83 Ayeti Okunuşu.

"İnnemâ emruhü izâ erâde şey'en en yaküle lehü kun fe yekün. Fesübhânellezi biyedihi melekütü külli şey'in ve ileyhi türca'ün"

2. Tertip
Kim hapşırdığı zaman, bu yabancı biri başkası da olabilir, aşağıdaki duayı diş ağrısı çeken okuyacak.

"Elhamdülillahi Rabbi'l-âlemine alâ külli hâlin ma kâne
" derse ebediyen ne diş ne kulak (ne de karın) ağrısı çeker. (Kütüb-ü Sitte)

Bütün dualar faziletine inanılarak yapılır bu nedenle duanın faziletine tam inanarak yapılma şartı vardır. Haşa Allah denenmez deneme amaçlı dua da yapılmaz.

Diş ağrısına ne iyi gelir evde çözüm önerisi

Diş ağrısı duasını özel haller nedenleri ile okuyamayanlar için ağrı yapan dişin üzerine karanfil konulursa sızı yapan diş uyuşur ve ağrı kesilir.

Bir başka yöntem ise, 1 bardak ılık suya 1 yemek kaşığı tuz ilave ederek karıştırılır ve gargara yapılır. Alkolsüz kolonya varsa pamuğa dökülerek ağrı yapan diş etinin üzerine konulursa ani uyuşma sağlanır ve ağrı diner.

5 yorum for "Diş Ağrısı için Dua Türkçe Arapça Okunuşu"

  1. ALLAHIN kelamlarına ve KİTABINA inancım saygım hürmetim sonsuz.Fakat DUA'yı nasıl olurda böyle şeylere alet edersiniz anlamadım.Siz nasıl bir müslümansınız ? Ya peki okudugunuz ayeti kerimenin türkçe manası ne TÖvbe haşa dişim ağrıyor Allahım yardım sen herşeye kadirsin mi ? Diye ...ya ALLAH aşkına sizin yüzünüzden DİN TEKFİCİLERE KALDI...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. KeMal din işi mantık işi değil ilim işidir! Allah'ın senin saygına da ihtiyacı yoktur! bak Allah ayetinde ne buyuruyor "Biz, Kur'an'dan öyle bir şey indiriyoruz ki o, müminler için şifa ve rahmettir; zalimlerin ise yalnızca ziyanını artırır." (İsra, 17/82)

      Bak bu Ayette senin kafada olanlardan bahsediyor! "Eğer biz onu, yabancı dilden bir Kur'an kılsaydık, diyeceklerdi ki: 'Ayetleri tafsilatlı şekilde açıklanmalı değil miydi? Arab'a yabancı dilden (kitap) olur mu?' De ki: O, inananlar için doğru yolu gösteren bir kılavuzdur ve şifadır. İnanmayanlara gelince, onların kulaklarında bir ağırlık vardır ve Kur'an onlara kapalıdır. (Sanki) onlara uzak bir yerden bağırılıyor (da Kur'an'da ne söylendiğini anlamıyorlar.)" (Fussılet, 41/44)

      Dikkat et sadece bir çok ayetten iki tanesini paylaştım, sayısız hadisler var onları paylaşmadım çünkü sen kafalar hadislere inanmazlar.

      Dünya ot gelip saman gitme dünyası değildir, mantığa göre din olsaydı herkesin bir dini olurdu. Hem müslümanım diyeceksin hemde Kuranı Kerimi bilmeyeceksin sonrada gelip fetva vereceksin!

      Sil
  2. Dua çok faydalı agrimi 5 dk da geçirdi çok Şükür

    YanıtlaSil
  3. 2. Tertibi tam olarak anlayamadımmı acaba. Sadece hapşırdığımız zamanmı okuyacağız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhangi biri veya kişinin kendisi olur. Burada maksat hapşırdığında duayı hatırlamak, diş ağrısı olan direk okuyabilir. Kaynağını Kütüb-ü sitte'de bulabilirsin.

      Sil