Despina Ne Demek? Despina İsminin Anlamı Nedir Caiz midir

Despina isminin anlamı manası kökeni nedir? Despina ismi Kuranda geçiyor mu? Despina ismi caiz midir fetvası nedir kısaca sahih kaynaklarıyla haberimizde.

Çocuğunuza isim koyarken çok dikkat edilmesi gerektiğini, her isim anlamları yazılarımızda özellikle vurguladık. İnternet ortamında "ismin anlamı" adı altında açılan sitelere itibar edilmemesi gerektiğini bu yazımızda daha net anlayacaksınız. Hiç bir ilmi bilgileri olmayan sırf reklam gelirleri uğruna caiz olmayan isimlere caiz fetvası veren sitelerden uzak durunuz. Gelelim "Despina isminin anlamına.

despine ne demek

Despina Ne Demek?

Despina; Kökeni Yunanca ve "Bakire" demektir. İbranice de ise "Metres" anlamına gelmektedir.Hristiyanlar tarafından değişime uğramış İncil de H.z Meryem'in isimlerinden biri. Kelime anlamı olarak "Bakire" demek, Bakire anlamında olan "Despinis" İncil'de Hz. Meryem'e ithafen "Despina" olarak geçiyor.

Despina ismi genelde Yunanistan, Ermenistan gibi ülkelerde kız çocuklarına verilir. Despina ismi Kuranı Kerimde geçmemektedir, çocuklara Despina ismi koymak kesinlikle caiz değildir. Medyada dizi, film ve şarkı sözlerinde caiz olmayan isimler özellikle seçilir. Amaç bilinçaltı subliminal mesaj vererek, İslam değerlerinden insanları uzaklaştırmak.

Yorum Gönder for "Despina Ne Demek? Despina İsminin Anlamı Nedir Caiz midir"