Whatsapp ve Facebook'tan Konum Atma Resimli Anlatım

Bulunduğunuz yeri karşı tarafa tarif etmekte zorlanıyor musunuz? Whatsapp ve Facebook Messenger dan karşı tarafa konum atmak çok kolay.

Örnek olarak Samsung telefonlardan whatsapp facebook konum atmayı resimli olarak anlatacağız, genelde tüm marka android ve ios cihazlardan telefondan konum atma hemen hemen aynı şekildedir.

Whatsapp Konum Atma Resimli Anlatım 2020

Konum atmak için cihazın konumu açık olması gerekiyor, konum iki şekilde açılır. Kolay yoldan açmak için alttaki resimde olduğu gibi ekranın en üstüne basılı tutup aşağıya çekerek konum üzerine gelinir ve açılır. İkinci yöntem ise → Ayarlar → Konum üzerine gelinir sağ sol yaparak açılır.

konum nasil acilir

Konumu açtıktan sonra, Whatsapp üzerinden konum atılacak kişinin konuşma penceresi açın aşağıdaki resimde olduğu gibi "ataş📎" simgesine dokunun ve konumu seçin. Konum seçimi "Şu anki konumu gönder" olacak şekilde seçin ve gönder deyin.

telefondan konum atma gönderme

Adresi bilmediğiniz yerde karşı tarafa konum atma, Android mobil telefonlarda whatsap üzerinden bu şekilde atılmaktadır. Ayrıca bakınız Whatsapp bilgisayardan girme

Facebook Messanger Konum Atma 2020

Facebook messanger da konum atmak için telefon ayarlarından konumu aktif hale getirin ardından → Messenger → Konum atacağınız kişiyi seçin → + simgesine dokunun → konum seçin ve bulunduğunuz konumu konuşma penceresine atın. Bu şekilde Facebook Messenger üzerinden konum paylaşılmaktadır.

Yorum Gönder for "Whatsapp ve Facebook'tan Konum Atma Resimli Anlatım"