OdaTV Yazarı Asiye Güldoğan Kimdir? Fotoğraftaki Kişi Kim?

Türkiye Cumhuriyeti Devletini, kurumlarını, İslam ve İslami cemaatleri hedef alan, OdaTv paçavrası'ndan bir büyük sahtekarlık daha! Odatv'in başörtülü yazar kılığına bürünmüş, Asiye Güldoğan ismini kullanan çakma yazarın kullandığı fotoğraflar da kendisi gibi sahte çıktı!

Daha önce hakkında "Aslında kadın bile değil, müstear isim kullanıyor" yorumlar yapılan odatv yazarının sahtekarlığı belgelendi. Sözcü ve Cumhuriyet paçavraları ile aynı çizgide olan, OdaTV bu sahtekarlığı okuyucularına nasıl izah edeceği merak konusu.

İşte Asiye Güldoğan ismini kullanan yazarın sahte fotoğrafları!

Odatv de başörtülü yazar görünümlü, Asiye Güldoğan kullandığı fotoğraflar 123rf.com adlı fotoğraf arşivi bir internet sitesinden satın alındığı ortaya çıktı. Asiye Güldoğan ismini kullanan çakma yazarın fotoğrafların kime ait olduğuna bakmak için, Google görsel aramalara "Beatufil muslim woman wearing  red scarf" (Türkçe anlamı "Kırmızı başörtü takan güzel Müslüman kadın") yazarak orjinal resimlere veya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

odatv asiye gündoğan resim

Odatv okuyucularını başörtülü süsün de sözde köşe yazarı, Asiye Güldoğan ismini kullanan yabancı uyruklu bir kadının fotoğrafı ile kandırıyor. Odatv'nin bu sahtekarlığını paylaşın ki bu sahtekarlara insanlarımız kanmasın.

5 yorum for "OdaTV Yazarı Asiye Güldoğan Kimdir? Fotoğraftaki Kişi Kim?"

  1. SAHTE BİR İSİM SAHTE FOTOĞRAF.

    YanıtlaSil
  2. Asiye Gündoğdu müsehar adıyla Müslüman cemaatlerin arasına girmiş bir münafıktır, çünkü bir cemaatin en mahrem konularını bile bilip dindarları hedef alan Odatv 'ye yazıyor. Günün birinde muhakkak gerçek kimliği ortaya çıkacaktır, bu dünyada olmazsa da ahirette mutlaka

    YanıtlaSil
  3. Asiye Gündoğdu müsehar adıyla Müslüman cemaatlerin arasına girmiş bir münafıktır, çünkü bir cemaatin en mahrem konularını bile bilip dindarları hedef alan Odatv 'ye yazıyor. Günün birinde muhakkak gerçek kimliği ortaya çıkacaktır, bu dünyada olmazsa da ahirette mutlaka

    YanıtlaSil